Bizden Haberler Son Dakika 

Siyasette Oğuz Coğrafyası

31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimde Beşikdüzü ilçesinde yapılacak olan seçim siyasetine Dolanlı,Resullü,Oğuz mahallelerinde Belediye meclis üye adayı olarak listeye yazılan mahalle sakinlerimizi sizlerle paylaşarak, BAŞARILAR DİLİYORUZ.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ :31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet halk partisi listesinden 4.Sırada bulunan Resullü mahallesinden Mutlu Çolak ve Resullü mahallesi Turgut Demirci Belediye meclis üye adayı olarak listeye yazılmıştır .

CUMHUR İTTİFAKI :31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifak listesinden 3. SIrada bulunan Dolanlı mahallesinden Fahri Kırarslan ,10.Sırada Oğuz mahallesinden Hayati Kalaycı ve Resullü mahallesinden kontenjan listesinde yer alan Şenel Demirci Belediye meclis üye adayı olarak listeye yazılmıştır .

DEMOKRAT PARTİ :31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat parti listesinden 4.Sırada bulunan Dolanlı mahallesinden Hüseyin Yayla ve kontenjan listesinde yer alan Oğuz mahallesinden Şakir Yenigün Belediye meclis üye adayı olarak listeye yazılmıştır .

İYİ PARTİ :31 Mart yerel seçimlerinde İyi parti listesinden 2.sıra adayı Oğuz mahallesinden Serkan Özdemir ve yedek üye Dolanlı mahallesinden ibrahim Göktürk Belediye meclis üye adayı olarak listeye yazılmıştır .

En son Haberler